Política d’enviament i de devolució

Política d’enviament

ParaTaula és un servei de menjar a domicili que opera a les ciutats de Banyoles, Porqueres, Camós, Melianta i Cornellà del Terri.

Una vegada el servidor rep la comanda i el pagament, aquesta s’envia al restaurant on serà preparada. Quan estigui llesta, el nostre motorista la recollirà i la durà al seu destí. El temps d’espera aproximat és d’entre 40 i 90 minuts des del moment de la recepció de la comanda i el pagament.

Les tarifes d’enviament són les següents:

Banyoles: 4,50 € per comanda

Mata: 5 € per comanda

Porqueres, Camós i Melianta: 5,50 € per comanda

Cornellà del Terri: 6,50 € per comanda

En cas que el nostre motorista tingui problemes per trobar el destí, es posarà en contacte amb tu per aconseguir indicacions més detallades i fer-te arribar la teva comanda.

 

Política de devolució

Al tractar-se de menjar a domicili, la nostra política de devolucions es basa en la resolució del problema en el moment de la recepció de la comanda, o en les properes 42 hores.

Si els productes que et portem no són els correctes, no tenen la qualitat adequada o en falta algun, et pots posar directament en contacte amb el restaurant a través del correu o telèfon que trobaràs aquí .

Per reclamar una devolució del teu pagament, escriu-nos a hola@parataula.com en les 42 hores següents a la teva comanda, amb la següent informació:

– Motiu de la sol·licitud de devolució

– Fotografies que il·lustrin el problema

– Número de comanda i foto del tiquet de compra

En la menor brevetat possible ens posarem en contacte amb tu per gestionar la teva sol·licitud. La devolució de l’import de la comanda es realitzarà a través de transferència bancària al número de compte que indiquis.